Simpel – House Klub

Simpel – House Klub er en  “house klub” med primært elektronisk House musik, deco, lys, kunst, kultur.

DJ’s er undergrunds og også etablerede primært fra København’s house og tech house miljø. Vi har et nogle “resident” DJ’s, som fast vil spille lækker musik. Simpel – House Klub er et festkoncept i København, der kan dukke op hvor som helst, og når som helst.

Vi startede så småt på forskellige skæve locations i 2016. Good Karma Bodega House. Flæsketorvet i Kødbyen, Christiania til festivaler som SomeWhere og Forest Flavour. Vi er startet ud i 2017 med månedlige temafester. Den første var en pirattema-fest på Refshaleøen. Den næste var et pop op fest midt på Flæsketorvet. Kun fantasien sætter vores grænser. Folkene bag har tidligere været med til elektroniske event’s på forskellige steder som Culture Box, KB18, CPH Volumen.

Vi har holdt fester til Distortion på NOHO, Reffen209, Halmtorvet 9, KD Bar, Råhuset og Flydende by.

Vi har også deltaget med at lave fester i flere forskellige såkaldte “crews” på den Københavnske undergrunds house og techno scene.

Vision
Vi vil på sigt gerne bygge op med månedelige klubber rundt omkring på ukendte, undergrunds steder, andre skæve og helt “normale” locations i København. Der mangler alternativer til de få elektroniske klubber, også gerne på hverdage. Vi vil gerne have dig med i klubben hvis du kan lide House, Deep House, Tech House og Techno.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev på simplehouse@jonaskarma.com.

Eller følg vores gruppe på https://www.facebook.com/simpelhouseklub/